• info@bumateam.fi
  • Tel 020 116 0200

BUMA-Team erbjuder de bästa disponenttjänsterna. Vi är kända för vår lokala och flexibla kundservice.

Kontakt

Hitta oss

Vasa

Rantalinna, Strandgatan
65100 Vasa
Tel 020 116 0200

Administration

Janne Ala

Enhetschef, disponent
020 116 0204

Janne jobbar både som disponent och som enhetschef. Han leder det dagliga arbetet och ansvarar för personalfrågor, projektledning och verksamhetsutveckling.

Ta kontakt med Janne om administration, nykundsbearbetning och disponenttjänster.

Johnny Backman

Ekonomichef, disponent
020 116 0202

Johnny fungerar som BUMA-Teams ekonomichef. Med stor noggrannhet ansvarar han för bostadsbolags-, fastighetsbolags- och företagskundernas ekonomiförvaltning och -planering. Johnny är en av BUMA-Teams grundare.

Ta kontakt med Johnny när du vill ha tilläggsinformation om BUMA-Teams tjänster inom ekonomiförvaltning.

Kundservice

Eija Heikkilä

Kundservicechef, teamledare
020 116 0213

Eija är ett utbildat fastighetsproffs, som har jobbat på BUMA-Team i många år. Hon sköter om sina kunder med stor noggrannhet och lika stor ekonomisk kunskap.

Mikaela Maris

Mikaela Maris

Kundservicesekreterare

Mikaela är van vid att kavla upp ärmarna och jobba, eftersom hon tidigare arbetat både inom dagvården och i logistikbranschen. Mikaela kom med i vårt kundserviceteam hösten 2018 och sköter en stor del av de rutiner som hör till en disponentsbyrås vardag.

Anne Sundholm

Kundservicesekreterare
020 116 0200

Anne har jobbat på BUMA-Team i flera år och betjänar kunderna i växeln. Hon ansvarar även för vardagsrutinerna på kontoret, reskontra och universalnycklarna.

Disponenter: Vasa

Sari Dahl, isännöitsijä, BUMA-Team

Sari Dahl

Disponent, IAT
0201160226

De fastigheter som Sari är disponent för hålls garanterat i prima skick eftersom hon i sitt tidigare jobb som hyresförmedlare utvecklat en röntgenblick, samt fått en stor erfarenhet om byggande och renoverande.

Isännöitsijä Mikaela Ekman

Mikaela Ekman

Disponent
020 116 0217

Mikaela trivs med varierande arbetsuppgifter och att träffa nya människor. Som förman inom restaurangbranschen uppfylldes dessa önskemål med råge under många år. Nu är det dags för BUMA-Teams bostadsbolag att få ta del av Mikaelas utmärkta kundbetjäning!

Sara Finskas

Sara Finskas

Disponent, IAT
020 116 0214

För Sara är det en ära att erbjuda en positiv kundupplevelse och ge snabb hjälp åt kunderna. Som disponent njuter hon av mångsidiga arbetsuppgifter och uppskattar möjlighet för att lära nytt.

Jari Jokela

Jari Jokela

Disponent, IAT
020 116 0225

Jari har lång erfarenhet av försäljning inom teleoperatörs- och ICT- branschen, och tack vare det har han blivit bekant med olika molntjänster. Till karaktären är Jari systematisk och noggrann, och han trivs också i kundbetjäningsrollen. Ett gediget tekniskt kunnande skapar goda förutsättningar för att fungera som disponent.

Jaakko Isokangas

Jaakko Isokangas

Disponent
020 1160215

Jaakko blev intresserad av renoveringar och boende i samband med att han satt i styrelsen för sitt bostadsaktiebolag, och beslöt därför att bli disponent. Tack vare en lång erfarenhet som förman inom restaurangbranschen är Jaakko van att jobba under hård press utan att hans leende bleknar.

Kimmo Nyman

Disponent
020 116 0211

Kimmo är en social och positiv disponent som behärskar konsten att hålla många bollar i luften samtidigt. Tack vare sin långa arbetserfarenhet inom marknadsföring och försäljning är Kimmo expert på kundbetjäning.

Tuija Wahlsten

Disponent, IAT
020 116 0206

Tuija har en bakgrund inom bankvärlden, och hennes ekonomiska kunnande kommer väl till pass i jobbet som disponent. Tack vare sitt glada lynne har Tuija lätt för att komma överens med alla sorters människor.

Jobba hos oss

Är du intresserad av att jobba inom fastighets- och ekonomiförvaltningsbranschen som en del av ett toppenteam? Vi söker ständigt nya talanger. (mer…)

Ekonomiförvaltning

Satu Krook

Satu Krook

Bokförare

Satu hittade fastighetsbranschen genom sin arbetspraktik och blev förtjust i de utvecklingsmöjligheter som erbjöds. Tack vare sin bakgrund inom industriell kvalitetsövervakning sköter Satu sitt jobb med stor exakthet och precision. Inom Buma-Teams ekomiförvaltning jobbar Satu med bostadsbolagens fakturering och bokföring.

Ta kontakt

    Söker du en pålitlig disponent? Skicka förfrågan