• info@bumateam.fi
  • Tel 020 116 0200

BUMA-Team erbjuder de bästa disponenttjänsterna.

Kontakt

Hitta oss

Vasa

Rantalinna, Strandgatan
65100 Vasa
Tel 020 116 0200

Administration

Janne Ala

VD, disponent
020 116 0204

Janne jobbar både som disponent och som VD för BUMA-Team, där han leder det dagliga arbetet. Janne ansvarar för personalfrågor, projektledning och verksamhetsutveckling.

Ta kontakt med Janne om administration, nykundsbearbetning och disponenttjänster.

Johnny Backman

Ekonomichef, disponent
020 116 0202

Johnny fungerar som BUMA-Teams ekonomichef. Med stor noggrannhet ansvarar han för bostadsbolags-, fastighetsbolags- och företagskundernas ekonomiförvaltning och -planering. Johnny är en av BUMA-Teams grundare.

Ta kontakt med Johnny när du vill ha tilläggsinformation om BUMA-Teams tjänster inom ekonomiförvaltning.

Jonas Nyman

Disponent
020 116 0205

Jonas är en av BUMA-Teams grundare och ursprungliga medlemmar. Han har över 20 års erfarenhet av branschen, och detta kommer väl till pass både i jobbet som disponent och som BUMA-Teams styrelseordförande. Jonas kunder är bostadsbolag, fastighetsbolag och stiftelser.

Ta kontakt med Jonas när du vill veta mera om fastighetsförvaltning och utvecklingsprojekt.

Kundservice

Eija Heikkilä

Kundservicechef, teamledare
020 116 0213

Eija är ett utbildat fastighetsproffs, som har jobbat på BUMA-Team i många år. Hon sköter om sina kunder med stor noggrannhet och lika stor ekonomisk kunskap.

Sara Finskas

Sara Finskas

Kundservicesekreterare
020 116 0200

För Sara är det en ära att erbjuda en positiv kundupplevelse och ge snabb hjälp åt kunderna. I hennes arbetsuppgifter ingår både kontorsarbete och kundbetjäning, och hon njuter lika mycket av båda två.

Mikaela Maris

Mikaela Maris

Kundservicesekreterare

Mikaela är van vid att kavla upp ärmarna och jobba, eftersom hon tidigare arbetat både inom dagvården och i logistikbranschen. Mikaela kom med i vårt kundserviceteam hösten 2018 och sköter en stor del av de rutiner som hör till en disponentsbyrås vardag.

Karl Nyman

Specialist, juridiska frågor
020 116 0203

Karl ansvarar för juridiska frågor och kommunikation på BUMA-Team. Han har även kompetens att uppgöra energicertifikat. Karl har jobbat på BUMA-Team i 20 års tid.

Anne Sundholm

Kundservicesekreterare
020 116 0200

Anne har jobbat på BUMA-Team i flera år och betjänar kunderna i växeln. Hon ansvarar även för vardagsrutinerna på kontoret, reskontra och universalnycklarna.

Disponenter: Vasa

Marianna Uljas

Marianna Ala

Disponent IAT, teamledare
020 116 0228

Marianna är en effektiv och orubblig disponent som känner sina bostadsbolag på djupet. Trots att hon redan har en lång erfarenhet av att jobba som disponent så har hon fortfarande ett brinnande intresset för att utveckla sin egen yrkesskicklighet och att ta emot nya utmaningar.

Sari Dahl, isännöitsijä, BUMA-Team

Sari Dahl

Disponent
0201160226

De fastigheter som Sari är disponent för hålls garanterat i prima skick eftersom hon i sitt tidigare jobb som hyresförmedlare utvecklat en röntgenblick, samt fått en stor erfarenhet om byggande och renoverande.

Jari Halla-aho

Jari Halla-aho

Disponent (Yrkesexamen i fastighetsförvaltning)
020 116 0223

Jari har stort tekniskt kunnande om eljobb, underhåll och fastighetsdrift, som är till stor nytta i disponentsjobbet. Han behärskar också fastighetssäkerhet och miljöärenden. Jari njuter av det mångfacetterade disponentsjobbet och av att lösa kundernas utmaningar.

Jari Jokela

Jari Jokela

Disponent, IAT
020 116 0225

Jari har lång erfarenhet av försäljning inom teleoperatörs- och ICT- branschen, och tack vare det har han blivit bekant med olika molntjänster. Till karaktären är Jari systematisk och noggrann, och han trivs också i kundbetjäningsrollen. Ett gediget tekniskt kunnande skapar goda förutsättningar för att fungera som disponent.

Kimmo Nyman

Disponent
020 116 0211

Kimmo är en social och positiv disponent som behärskar konsten att hålla många bollar i luften samtidigt. Tack vare sin långa arbetserfarenhet inom marknadsföring och försäljning är Kimmo expert på kundbetjäning.

Hanna Paalosmaa

Disponent
020 116 0219

Hanna har en bakgrund som framgångsrik egenföretagare, hon är en energisk och effektiv disponent. För Hanna är kundbetjäning en hjärtesak, och inget problem är så litet att hon inte tar sig an det.

Tuija Wahlsten

Disponent, IAT
020 116 0206

Tuija har en bakgrund inom bankvärlden, och hennes ekonomiska kunnande kommer väl till pass i jobbet som disponent. Tack vare sitt glada lynne har Tuija lätt för att komma överens med alla sorters människor.

Jobba hos oss

Är du intresserad av att jobba inom fastighets- och ekonomiförvaltningsbranschen som en del av ett toppenteam? Vi söker ständigt nya talanger. (mer…)

Ekonomiförvaltning

Satu Krook

Satu Krook

Bokförare

Satu hittade fastighetsbranschen genom sin arbetspraktik och blev förtjust i de utvecklingsmöjligheter som erbjöds. Tack vare sin bakgrund inom industriell kvalitetsövervakning sköter Satu sitt jobb med stor exakthet och precision. Inom Buma-Teams ekomiförvaltning jobbar Satu med bostadsbolagens fakturering och bokföring.

Mira Mäntysaari

Mira Mäntymetsä

Bokförare

En lång karriär som ledningssekreterare på högskola har gett Mira förmågan att se helheter och att sköta saker på ett effektivt sätt. I sitt nya jobb inom fastighetsbranschens ekonomiadministration njuter hon när hon hittar  lösningar som ger mervärde i kundernas vardag.

Emilia Bonde

Bokförare

Emilia är till sin natur noggrann och effektiv, och dessutom gillar hon siffror – egenskaper som kommer väl till pass i jobbet som bokförare. Till utbildningen är Emilia ekonomie magister och före BUMA-Team har hon jobbat på bank och inom sjukvårdsförvaltningen.

Ta kontakt

Söker du en pålitlig disponent? Skicka förfrågan