• info@bumateam.fi
  • Puh 020 116 0200

BUMA-Team on paras isännöitsijä kodillesi. Kuinka voimme auttaa?

Yhteystiedot

Toimipisteet

Vaasa

Rantalinna, Rantakatu
65100 Vaasa
Puh 020 116 0200

Hallinto

Janne Ala

Toimitusjohtaja, isännöitsijä
020 116 0204

Toimitusjohtaja Janne toimii sekä BUMA-Teamin isännöitsijänä että yhtiön päivittäisenä operatiivisena johtajana. Hän vastaa tarmokkaasti ja ihmisläheisesti BUMA-Teamin kehitysprojekteista, henkilöstöasioista sekä liiketoiminnan kehittämisestä.

Ota yhteyttä Janneen kaikissa hallintoon, uusiin asiakkuuksiin ja isännöintipalveluihin liittyvissä kysymyksissä.

Johnny Backman

Talouspäällikkö, isännöitsijä
020 116 0202

Johnny toimii BUMA-Teamin talouspäällikkönä. Hän vastaa tarkkana talouden tuntijana asunto-osake- ja kiinteistöyhtiöiden sekä yritysasiakkaiden taloushallinnosta ja -suunnittelusta. Johnny on yksi BUMA-Teamin perustajista.

Ota yhteyttä Johnnyyn, kun haluat lisätietoja BUMA-Teamin taloushallinnon palveluista.

Jonas Nyman

Isännöitsijä
020 116 0205

Jonas on yksi BUMA-Teamin perustajista ja alkuperäisistä jäsenistä, joten hänellä on alalta jo yli parinkymmenen vuoden kokemus. Jonas hoitaakin sekä isännöintiä että BUMA-Teamin hallituksen puheenjohtajan pestiä syvällä asiantuntemuksella. Jonaksen asiakkaita ovat taloyhtiöt, kiinteistöyhtiöt sekä säätiöt.

Jonas on yhteyshenkilösi erityisesti kiinteistömanagerointiin ja -projekteihin liittyvissä asioissa.

Asiakaspalvelu

Eija Heikkilä

Asiakaspalvelupäällikkö, tiiminvetäjä
020 116 0213

Eija on kiinteistöalan koulutettu asiantuntija, joka on työskennellyt BUMA-Teamissa jo useita vuosia. Hän hoitaa asiakkaittemme asioita tarkasti, osaavan talousihmisen otteella.

Sara Finskas

Sara Finskas

Asiakaspalvelusihteeri
020 116 0200

Positiivisen asiakaskokemuksen ja ripeän avun tarjoaminen jokaiselle asiakkaallemme on Saralle kunnia-asia. Hän nauttii työssään niin asiakastyöskentelyn vaihtelevista päivistä kuin toimistotyön rutiineistakin.

Mikaela Maris

Mikaela Maris

Asiakaspalvelusihteeri

Mikaela on tottunut käärimään hihat vaativan asiakaskuntansa parhaaksi – aikaisempaa työtaustaa löytyy nimittäin niin lastentarhasta kuin logistiikka-alalta. Hän liittyi asiakaspalvelutiimiimme syksyllä 2018 ja hoitaa lähes kaikkia rutiineja, mitä isännöintitoimiston arkeen kuuluu.

Karl Nyman

Asiantuntija, juridiset kysymykset
020 116 0203

Karl vastaa BUMA-Teamin juridisista asiantuntijatehtävistä ja viestinnän sujuvuudesta. Hänellä on energiatodistuksen laatijan pätevyys. Karl on kokenut bumateamilainen, sillä hän on työskennellyt yhtiössä jo parin vuosikymmenen ajan.

Anne Sundholm

Asiakaspalvelusihteeri
020 116 0200

Anne on työskennellyt BUMA-Teamissa jo useiden vuosien ajan. Hän palvelee asiakkaita puhelinvaihteessa. Anne vastaa toimiston arkirutiinien lisäksi mm. reskontrasta ja yleisavaimista.

Isännöinti: Vaasa

Marianna Uljas

Marianna Ala

Isännöitsijä IAT, tiiminvetäjä
020 116 0228

Marianna on tehokas ja jämäkkä isännöitsijä, joka tuntee taloyhtiöidensä asiat pintaa syvemmältä. Isännöitsijänä hän on jo kokenut, mutta palo oman ammattitaidon kehittämiseen ja uusien haasteiden kohtaamiseen ei koskaan sammu.

Sari Dahl

Sari Dahl

Isännöitsijä
0201160226

Sarin isännöimät kiinteistöt pysyvät taatusti priimakunnossa, sillä hänellä on aikaisemmassa vuokravälittäjän työssä kehittynyt röntgenkatse sekä runsaasti kokemusta rakentamisesta ja remontoimisesta. LVV-tutkinnon suorittaneena hän onkin juuri oikea henkilö hoitamaan vuokrakohteittemme välitystä.

Jari Halla-aho

Jari Halla-aho

Isännöitsijä, IAT
020 116 0223

Jarilla on runsaasti isännöitsijälle hyödyllistä teknistä osaamista mm. sähkötöistä ja kiinteistöjen ylläpito-ja käyttäjäpalveluista. Hän hallitsee myös kiinteistöjen turvallisuus- ja ympäristöasiat käytännön kokemuksen kautta. Jari nauttii isännöitsijän työn monipuolisuudesta ja asiakkaittensa haasteiden ratkaisemisesta.

Thomas Hägglund

Isännöitsijä
020 116 0209

Thomas on luonteeltaan tarkka ja jämpti, joten hän hoitaa isännöintiä osaavan talousihmisen otteella. Thomas on työskennellyt BUMA-Teamissa jo lähestulkoon vuosikymmenen ajan.

Jari Jokela

Jari Jokela

Isännöitsijä, IAT
020 116 0225

Jarilla on vahva kokemus teleoperaattori- ja ICT-alan myyntitehtävistä, ja sitä kautta myös erilaiset pilvipalvelut ovat tulleet tutuiksi. Perusluonteeltaan järjestelmällinen ja tarkka Jari on parhaimmillaan asiakaspalvelijan roolissa. Vankka tekninen osaaminen luo loistavat edellytykset isännöitsijänä toimimiseen.

Kimmo Nyman

Isännöitsijä
020 116 0211

Kimmo on sosiaalinen ja positiivinen isännöitsijä, joka pitää leikiten monta lankaa käsissään. Pitkä myynti- ja markkinointityökokemus tekee hänestä erinomaisen asiakaspalvelijan.

Hanna Paalosmaa

Isännöitsijä
020 116 0219

Hanna on yksityisyrittäjänäkin menestynyt, tarmokas ja ripeäotteinen isännöitsijä. Asiakaspalvelu on Hannalle sydämenasia, eikä niin pientä ongelmaa ole, etteikö Hanna ottaisi sitä hoitaakseen.

Kimmo Rosendahl

Isännöitsijä, IAT
020 116 0221

Kimmo on tarkka ja täsmällinen isännöitsijä, jolla on taustaa kiinteistöhoidon puolelta. Hän hoitaa niin pienet kuin isotkin asiat jämptisti aina ajallaan.

Tuija Wahlsten

Isännöitsijä, IAT
020 116 0206

Tuijalla on taustaa pankkialalta, joten hän tuo isännöitsijän työhönsä tarkkaa talousosaamista. Tuija tulee iloisen asenteensa ansiosta erinomaisesti toimeen kaikenlaisten ihmisten kanssa.

Taloushallinto

Elvira Backman-Gutic

Pääkirjanpitäjä, tiiminvetäjä
020 116 0210

Elvira johtaa BUMA-Teamin päivittäistä kirjanpitotyötä. Hänellä on vankka ja pitkä kokemus yrityksestämme, minkä ansiosta kirjanpito- ja tilinpäätösprosessit sujuvat kuin rasvattu.

Satu Krook

Satu Krook

Kirjanpitäjä

Satu päätyi kiinteistöalalle työharjoittelun kautta ja ihastui alan tarjoamiin kehittymismahdollisuuksiin. Tausta teollisuuden laadunvalvonnassa heijastuu hänen työhönsä äärimmäisenä tarkkuutena ja täsmällisyytenä. BUMA-Teamin taloushallinnossa Satu työskentelee taloyhtiöiden laskutuksen ja kirjanpidon parissa.

Mira Mäntysaari

Mira Mäntymetsä

Kirjanpitäjä

Pitkä ura korkeakoulussa johdon sihteerinä on tuonut Miralle taidon laajojen asiakokonaisuuksien hahmottamiseen ja asioiden jämptiin hoitamiseen. Uudessa työssään kiinteistöalan taloushallinnossa hän nauttii, kun näkee löytämiensä ratkaisujen vaikuttavan positiivisesti asiakkaitten arkeen.

Emilia Bonde

Kirjanpitäjä

Emilia on luonteeltaan tarkka ja tehokas, ja lisäksi hän tykkää numeroista. Kaikki nämä luonteenpiirteet tulevat oikeuksiinsa hänen työssään kirjanpitäjänä. Koulutukseltaan Emilia on kauppatieteiden maisteri ja ennen BUMA-Teamin pestiä hän on työskennellyt pankissa ja terveydenhoidon hallinnossa.

Ota yhteyttä

Etsitkö taloyhtiöllesi luotettavaa isännöitsijää? Pyydä tarjous