• info@bumateam.fi
  • Puh 020 116 0200

BUMA-Team on paras isännöitsijä kodillesi. Meidät tunnetaan paikallisesta ja joustavasta asiakaspalvelusta.

Yhteystiedot

Toimipisteet

Vaasa

Rantalinna, Rantakatu
65100 Vaasa
Puh 020 116 0200

Hallinto

Janne Ala

Yksikönpäällikkö, isännöitsijä
020 116 0204

Janne toimii sekä BUMA-Teamin isännöitsijänä että yksikön päivittäisenä operatiivisena johtajana. Hän vastaa tarmokkaasti ja ihmisläheisesti BUMA-Teamin kehitysprojekteista, henkilöstöasioista sekä liiketoiminnan kehittämisestä.

Ota yhteyttä Janneen kaikissa hallintoon, uusiin asiakkuuksiin ja isännöintipalveluihin liittyvissä kysymyksissä.

Johnny Backman

Talouspäällikkö, isännöitsijä
020 116 0202

Johnny toimii BUMA-Teamin talouspäällikkönä. Hän vastaa tarkkana talouden tuntijana asunto-osake- ja kiinteistöyhtiöiden sekä yritysasiakkaiden taloushallinnosta ja -suunnittelusta. Johnny on yksi BUMA-Teamin perustajista.

Ota yhteyttä Johnnyyn, kun haluat lisätietoja BUMA-Teamin taloushallinnon palveluista.

Asiakaspalvelu

Eija Heikkilä

Asiakaspalvelupäällikkö, tiiminvetäjä
020 116 0213

Eija on kiinteistöalan koulutettu asiantuntija, joka on työskennellyt BUMA-Teamissa jo useita vuosia. Hän hoitaa asiakkaittemme asioita tarkasti, osaavan talousihmisen otteella.

Mikaela Maris

Mikaela Maris

Asiakaspalvelusihteeri

Mikaela on tottunut käärimään hihat vaativan asiakaskuntansa parhaaksi – aikaisempaa työtaustaa löytyy nimittäin niin lastentarhasta kuin logistiikka-alalta. Hän liittyi asiakaspalvelutiimiimme syksyllä 2018 ja hoitaa lähes kaikkia rutiineja, mitä isännöintitoimiston arkeen kuuluu.

Anne Sundholm

Asiakaspalvelusihteeri
020 116 0200

Anne on työskennellyt BUMA-Teamissa jo useiden vuosien ajan. Hän palvelee asiakkaita puhelinvaihteessa. Anne vastaa toimiston arkirutiinien lisäksi mm. reskontrasta ja yleisavaimista.

Isännöinti: Vaasa

Sari Dahl

Sari Dahl

Isännöitsijä, IAT
0201160226

Sarin isännöimät kiinteistöt pysyvät taatusti priimakunnossa, sillä hänellä on aikaisemmassa vuokravälittäjän työssä kehittynyt röntgenkatse sekä runsaasti kokemusta rakentamisesta ja remontoimisesta. Sarista hallitus saa yhteistyökykyisen tehopakkauksen avuksi taloyhtiön johtamiseen.

Isännöitsijä Mikaela Ekman

Mikaela Ekman

Isännöitsijä
020 116 0217

Mikaela nauttii työssään vaihtelevista päivistä ja uusien ihmisten tapaamisesta. Parinkymmenen vuoden nämä toiveet toteutuivat ravintola-alan esimiestehtävissä, nyt rautaiset asiakaspalvelutaidot valjastetaan BUMA-Teamin isännöimien taloyhtiöiden käyttöön.

Sara Finskas

Sara Finskas

Isännöitsijä, IAT
020 116 0214

Positiivisen asiakaskokemuksen ja ripeän avun tarjoaminen jokaiselle asiakkaallemme on Saralle kunnia-asia. Hän nauttii isännöitsijäntyön monimuotoisuudesta ja jatkuvasta uuden oppimisesta.

Thomas Hägglund

Isännöitsijä
020 116 0209

Thomas on luonteeltaan tarkka ja jämpti, joten hän hoitaa isännöintiä osaavan talousihmisen otteella. Thomas on työskennellyt BUMA-Teamissa jo lähestulkoon vuosikymmenen ajan.

Jaakko Isokangas

Jaakko Isokangas

Isännöitsijä
020 1160215

Oman taloyhtiön hallituksessa syntynyt kiinnostus remontteja ja asumista kohtaan sai Jaakon hakeutumaan isännöitsijän uralle.  Pitkä kokemus ravintola-alan esimiestehtävistä varmistaa sen, että tehtävät tulevat tehdyksi hymy huulilla kovankin paineen alaisena.

Jari Jokela

Jari Jokela

Isännöitsijä, IAT
020 116 0225

Jarilla on vahva kokemus teleoperaattori- ja ICT-alan myyntitehtävistä, ja sitä kautta myös erilaiset pilvipalvelut ovat tulleet tutuiksi. Perusluonteeltaan järjestelmällinen ja tarkka Jari on parhaimmillaan asiakaspalvelijan roolissa. Vankka tekninen osaaminen luo loistavat edellytykset isännöitsijänä toimimiseen.

Kimmo Nyman

Isännöitsijä
020 116 0211

Kimmo on sosiaalinen ja positiivinen isännöitsijä, joka pitää leikiten monta lankaa käsissään. Pitkä myynti- ja markkinointityökokemus tekee hänestä erinomaisen asiakaspalvelijan.

Kimmo Rosendahl

Isännöitsijä, IAT
020 116 0221

Kimmo on tarkka ja täsmällinen isännöitsijä, jolla on taustaa kiinteistöhoidon puolelta. Hän hoitaa niin pienet kuin isotkin asiat jämptisti aina ajallaan.

Tuija Wahlsten

Isännöitsijä, IAT
020 116 0206

Tuijalla on taustaa pankkialalta, joten hän tuo isännöitsijän työhönsä tarkkaa talousosaamista. Tuija tulee iloisen asenteensa ansiosta erinomaisesti toimeen kaikenlaisten ihmisten kanssa.

Taloushallinto

Elvira Backman-Gutic

Pääkirjanpitäjä, tiiminvetäjä
020 116 0210

Elvira johtaa BUMA-Teamin päivittäistä kirjanpitotyötä. Hänellä on vankka ja pitkä kokemus yrityksestämme, minkä ansiosta kirjanpito- ja tilinpäätösprosessit sujuvat kuin rasvattu.

Satu Krook

Satu Krook

Kirjanpitäjä

Satu päätyi kiinteistöalalle työharjoittelun kautta ja ihastui alan tarjoamiin kehittymismahdollisuuksiin. Tausta teollisuuden laadunvalvonnassa heijastuu hänen työhönsä äärimmäisenä tarkkuutena ja täsmällisyytenä. BUMA-Teamin taloushallinnossa Satu työskentelee taloyhtiöiden laskutuksen ja kirjanpidon parissa.

Ota yhteyttä

    Etsitkö taloyhtiöllesi luotettavaa isännöitsijää? Pyydä tarjous